Over ons

High End Latex Spuiten is een jong bedrijf met een moderne manier van werken. Uw rustieke woonboerderij, nieuwbouwvilla of bedrijfspand wordt door onze vakmensen tot een droomhuis gemaakt. 

High End Latex Spuiten is de juiste partij om mee samen te werken als u kiest voor de hoogste kwaliteit afwerking voor het schilderwerk. Transparantie en helderheid is de basis voor vertrouwen. Door een duidelijke communicatie groeit het vertrouwen. Vanaf het eerste contact nemen wij ruim de tijd voor onze klanten. Wij kiezen ervoor om alleen maatwerk te leveren. Iedere klant heeft andere wensen en daar houden wij rekening mee. Wij werken niet met vaste prijzen, maar maken een berekening op basis van de kwaliteit afwerking, wensen, materialen en het aantal berekende vierkante meters te spuiten oppervlakte. 

 

N

Beste resultaat latex spuiten

N

Het hoogste service niveau

N

Binnen 24 uur antwoord op offerteaanvraag

N

5 jaar volledige garantie

Het ontzorgen van onze klanten en High End Spuitwerk leveren. Door onze samenwerking met diverse vakmensen, leveranciers en partners kunnen wij het complete traject uit handen nemen. Wij geloven in de nieuwste technieken binnen het schildervak en hebben ons volledig gespecialiseerd op het leveren van High End Spuitwerk. 

Wij geloven erin dat je als schildersbedrijf tijd moet nemen voor het werk, zodat je op alle vlakke de hoogste service kan leveren. High End Spuitwerk dat is waar wij voor staan. De klant verdient de hoogste kwaliteit afwerking voor zijn woning of bedrijfspand. De klant door een zorgeloos proces leiden. Persoonlijke wensen en uitdagingen verwerken tot het mooiste resultaat. Het team van High End Latex Spuiten is omringd met vakfanaten die voor de klant, voor het bedrijf én voor zichzelf het maximale uit zichzelf halen om het beste eindresultaat te behalen. De klant dient 100% tevreden te zijn!

Waarom u kiest voor High End Latex Spuiten?

 

Uw woning of bedrijfspand verdiend alle aandacht en kwaliteit. Wij leggen de lat hoog om, het maximale resultaat te behalen. Creatief vanaf de start, tot vakmanschap in de uitvoering. Bij High End Latex Spuiten gaan we complexe uitdagingen niet uit de weg. Eén aanspreekpunt. Direct contact met de directie. Korte lijnen en snel schakelen. Zeer flexibel en klantgericht met uitstekende service en jarenlange garantie. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan.

 

Het allerbeste resultaat

High End Latex Spuiten staat voor de hoogste kwaliteit afwerking. Dankzij onze grondige werkwijze, kennis en vakmanschap bereiken wij altijd het allerbeste resultaat. Wij werken alleen met kwaliteitsproducten, zoals verf van Veveo, Sigma en Drost

Bekijk ons werk

i

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Laat uw droomhuis realiteit worden. Wij nemen graag de tijd om u te helpen met ideeën uit te werken. 

Offerte aanvragen

CONTACTGEGEVENS

 

High End Latex Spuiten
Hendrixstraat 46
5912 BX Venlo

T: 0687735570
E:info@highendlatexspuiten.nl

Diensten

 

Deuren & kozijnen spuiten
Trappen spuiten
Lambrisering spuiten
Damwanden spuiten

Uw exclusieve droomwoning voorzien van hoogwaardig spuitwerk? Wordt het een luxe villa of een rustieke boerderij? Wij zorgen voor het beste resultaat!